Стопкадър Диема СпортИзвестни са още два осминафиналиста на Мондиал.Отборите на Хърватия

...
Стопкадър Диема СпортИзвестни са още два осминафиналиста на Мондиал.Отборите на Хърватия
Коментари Харесай

Хърватия и Мароко се класираха за осминафиналите на Световното

Стопкадър Диема Спорт

Известни са още два осминафиналиста на Мондиал.

Отборите на Хърватия и Белгия не съумяха да се победят в финален мач за двата отбора от група F, а този резултат значи, че белгийците на процедура са навън от Мондиал 2022. Равенството обаче можеше да не се реализира в Катар, откакто влезлият като запаса през втората част – Ромелу Лукаку, направи четири грандиозни пропуща пред хърватската врата, а в един от случаите нацели и гредата на Доминик Ливакович.

През първото полувреме реферът Антъни Тейлър отсъди дузпа за „ ватрените “, след което я анулира заради полемична засада при центрирането преди фала.

Хърватите пък не резервираха лидерската си позиция и не престават напред като втори тим с пет точки, откакто Мароко победи Канада и приключи на върха със седем пункта. Белгия остана трети с три точки, до момента в който канадците последни с 0.

Мароко спечели с 2:1 Канада и по този метод си обезпечи класиране на осминафиналите. „ Лъвовете на Атлас “ за вторипът в историята доближават до тази фаза на Шампионат на планетата.

Хаким Зиеш и Юсеф Ен-Несири означиха головете за селекцията на Уалид Реграги в първите 23 минути, а Найеф Агер понижи резултата пет преди почивката, вкарвайки топката в личната си врата. За мароканците следва осминафинал с втория в група Е, а " кленовите листа " се прибират у дома, написа gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР